Creație şi dezvoltare web

Procesul de creaţie al unui site profesional începe cu structura informaţiei (conţinutul), modelarea arhitecturii şi ulterior web design-ul, fază în care amplasarea elementelor, culorile, fonturile și grafica prind contur, iar informaţia este integrată într-un aspect unic, o interfată modernă, intuitivă.

Descoperă serviciile noastre pentru realizare site, un proces complex care are ca scop captarea publicului şi conversii. Astăzi, tehnologia mobilă este cea mai folosită pentru accesarea site-urilor şi "mobile first approach" este abordarea noastră din start.

Web design (site design)
01

Web design (site design)

Web design pentru interfeţe personalizate care să reprezinte brand-ul tău, să fie gândite pentru nevoile tale, mobile-friendly, compatibile cu dispozitivele: ecran lat, tabletă, smartphone. Considerăm că site-ul tău trebuie să aibe un design unic: curat, eficient, reprezentativ, bine gândit pentru navigare ușoară și îndrumarea vizitatorilor către conversie.

Vezi servicii
Uzabilitate web (UX)
02

Uzabilitate web (UX)

Pentru succesul website-ului tău, utilizarea şi experiența utilizatorului sunt factori extrem de importanţi. Vizitatorii trebuie să navigheze uşor în website, să identifice rapid informaţia căutată, să fie atent îndrumaţi către următoarea acţiune. Respectăm regula celor 2 secunde în web design, gândim meniuri grupate, bine poziţionate, rapid vizibile.

Vezi servicii
Dezvoltare (web development)
03

Dezvoltare (web development)

În faza de dezvoltare web sau web development, website-ul tău se materializează din design în aplicaţie cu funcţii şi butoane. Printre specialiştii web termenul de "web development", de obicei, se referă la principalele aspecte non-design în a construi un website, adică scrierea de cod sursă în limbaje de programare web.

Vezi servicii
Content management (CMS)
04

Content management (CMS)

Este foarte simplu să fii la zi cu informațiile de pe website. Îţi oferim cele mai bune soluţii web pentru gestionarea şi administrarea conţinutului (Content Management System sau CMS). Publicarea informaţiilor în timp util este foarte importantă şi tu poţi oricând să actualizezi website-ul tău, uşor, practic şi rapid.

Vezi servicii
Conținut web (copywriting)
05

Conținut web (copywriting)

Avem idei! Convertim vizitatorii în clienţi. Încercăm să ne punem în postura clienţilor, pentru a reuşi să realizăm un conţinut unic care să atragă atenţia şi să impulsioneze vizitatorii către alegerea produselor sau a serviciilor oferite de website-ul tău. Pe scurt, mesajul potrivit converteşte vizitatorii în clienţi.

Vezi servicii