Home » Creație şi dezvoltare web

Creație şi dezvoltare web

Realizarea unui nou website, indiferent de tipul sau scopul acestuia, este un proces complex de creaţie care are ca scop captarea publicului prin intermediul dispozitivelor moderne. Astăzi, tehnologia mobilă ajunge să fie cea mai folosită pentru accesarea website-urilor şi aplicaţiilor online.

Procesul de creaţie al unui website profesional începe cu structurarea informaţiei, modelarea arhitecturii şi web design-ul, fază în care amplasarea elementelor, culorile, fonturile și grafica prind contur, iar informaţia este integrată într-un aspect unic, o interfată modernă, intuitivă.

Pe lângă aspectul estetic, ne ocupăm cu dedicație de partea de programare a website-ului, fază în care design-ul se transformă în interfaţă sau, într-o manieră mai simplu de explicat, pagini web cu butoane. În realizarea unui website folosim diferite tehnologii (HTML5, CSS, JAVA, PHP), asigurăm funcţionalitate şi uşurinţă în utilizare: arhitectura să fie rapid percepută de utilizator, instrumentele de navigare la îndemână, compatibilitate perfectă cu toate browser-ele şi sisteme de operare, optimizare pentru o viteză de încărcare optimă.

servicii pentru un nou website profesional

Web Design (website design)
01

Web Design (website design)

Website-ul tău trebuie să aibe un design unic, eficient, reprezentativ, bine gândit pentru navigare ușoară și îndrumarea vizitatorilor către conversie. Prin web design handmade îţi realizăm interfeţe personalizate care să reprezinte brand-ul tău, să fie gândite pentru nevoile tale, mobile-friendly, compatibile cu dispozitivele: ecran lat, tabletă, smartphone.

Strategia noastră în design-ul unui website pornește de la eficiență și urmărește atenția la uzabilitate: poziționarea meniurilor, butoane evidente, prezentarea conținutului pe categorii în ordine logică, funcții și elementele grafice îmbinate...

Vezi detalii
Uzabilitate web (UX)
02

Uzabilitate web (UX)

Pentru succesul website-ului tău, utilizarea şi experiența utilizatorului sunt factori extrem de importanţi. Vizitatorii trebuie să navigheze uşor în website, să identifice rapid informaţia căutată, să fie atent îndrumaţi către următoarea acţiune.

Respectăm regula celor 2 secunde: gândim meniuri grupate, bine poziţionate, rapid vizibile. Știm că 50% din vizitatorii unui website se bazează pe meniul principal pentru a naviga, 48% din vizitatori dau click pe logo pentru a ajunge pe home, iar 86% dintre vizitatori se aşteaptă ca pe home page să găsească...

Vezi detalii
Dezvoltare (web development)
03

Dezvoltare (web development)

În faza de dezvoltare web sau web development, website-ul tău se materializează din design în aplicaţie cu funcţii şi butoane. Printre specialiştii web termenul de "web development", de obicei, se referă la principalele aspecte non-design în a construi un website, adică scrierea de cod sursă în limbaje de programare web.

Folosim cele mai noi soluţii tehnice din domeniul web pentru a pune în practică orice "dorinţă". Căutăm şi găsim idei inovatoare, atractive, pentru a implementa orice cerinţă astfel încât website-ul tău să beneficieze de...

Vezi detalii
Content management (CMS)
04

Content management (CMS)

Este foarte simplu să fii la zi cu informațiile de pe site. Îţi oferim cele mai bune soluţii web pentru gestionarea şi administrarea conţinutului (site cu Content Management System sau CMS). Poţi oricând să actualizezi site-ul tău, uşor, practic şi rapid.

Publicarea informaţiilor pe internet este foarte importantă. De aceea, "avem grijă" de conţinutul site-ului tău şi îţi oferim soluții software CMS pentru a-ţi administra site-ul. Un site cu CMS sau sistem de management al continutului (Content Management System) reprezintă...

Vezi detalii
Conținut web (copywriting)
05

Conținut web (copywriting)

Avem idei! Convertim vizitatorii în clienţi. Încercăm să ne punem în postura clienţilor, pentru a reuşi să realizăm un conţinut web unic care să atragă atenţia şi să impulsioneze vizitatorii către alegerea produselor sau a serviciilor oferite de tine. Pe scurt, mesajul potrivit converteşte vizitatorii în clienţi.

Conţinutul original este unul dintre pilonii de rezistenţă ai unui site eficient. Am învăţat să combinăm abilităţile unui content writer cu cele ale unui copywriter pentru a realiza un conţinut web cu o bună bază informaţională şi care să incite la...

Vezi detalii