Email marketing

Concepem şi trimitem email-uri care sunt citite

Email marketing

Email marketing-ul reprezintă o metodă de promovare online cu vizibilitate constantă la clienţii tăi existenţi sau liste de prospecţi. Serviciul de email marketing are scopul de a informa clienţii despre noutătile pe care le aduce firma ta sau de a reaminti beneficiile de a apela la serviciile şi produsele tale.

Promovarea prin email marketing atrage atenţia clientului prin mesajul personalizat, modul de adresare direct sau subtil care "reaprinde" interesul clienţilor cu privire la ceea ce oferi sau readuce în atenţia lor brand-ul tău.

În anumite business-uri ca să ai succes, trebuie să comunici constant cu clienţii tăi. Email marketing-ul este o metodă eficientă de a testa şi menține publicul ţintă către brand-ul tău.
Am fondat serviciul de email marketing pe principiul că succesul unui email are nevoie de mai mult decat tehnologie. De aceea, strategiile noastre de marketing online se află în centrul comunicării prin email:

  • concepem email design personalizat, codăm compatibil HTML cu Outlook, Yahoo, Gmail, etc;
  • prelucrăm mesajul tău astfel încât să fie atractiv, începând de la Subject, vezi Content Marketing / Copywriting;
  • folosim sisteme de trimitere cu IP-uri înregistrate: trimitem email-uri care ajung garantat în INBOX, nu în SPAM/JUNK;
  • furnizam rapoarte specializate cu date importante despre eficienţa campaniei tale;


Serviciul de email marketing oferit de LiveCOM presupune furnizarea bazei de date de la client. Nu deţinem baze de date proprii şi nu trimitem către baze de date "achiziţionate din piaţă".

Ca să ai succes trebuie să comunici constant

Brand-ul tău are o strategie de comunicare prin email marketing?

ofertă / estimare