Digital marketing

Strategia noastră începe de la audienţă (public ţintă), canale de vizibilitate, îndemn spre acţiune, bine gândite pentru rezultatul urmărit de business: conversia vizitatorilor în clienți.

Analizăm publicul ţintă al afacerii şi concurenţei, concepem strategii prin digital marketing de performanţă, avem idei şi folosim canalele / uneltele digitale necesare: Seo, Google Ads, Facebook, alte canale de nişă specifice.

Urmărim să maximizăm conversia vizitatorilor atrași pe site, iar pentru aceasta oferim servicii care îmbină tehnologia cu marketing digital.

Seo
01

Seo

SEO (Search Engine Optimization) sau optimizarea pentru motoarele de căutare poate reprezenta canalul de promovare online ce poate asigura peste 90% din vizitatori şi o rată de conversie mai ridicată decât celelalte acţiuni de marketing online (e-mail marketing, bannere publicitare, ads, etc).

Vezi servicii
Google Ads
02

Google Ads

Trafic relevant, vânzări sau lead-uri? Putem face asta prin campaniile de promovare Google Ads: Search, Performance Max, Shopping, Display.

Vezi servicii
Content marketing
03

Content marketing

Crearea un conţinut convingător pe site nu este uşoară, dar este extrem de necesară pentru o promovare online cu reacţii.

Suntem aici ca să îţi uşurăm drumul către succes.

Tu continui să îţi îmbunătăţeşti produsele sau serviciile la un cât mai nivel profesional, iar noi ne asigurăm că acestea vor fi remarcate printr-un conţinut care va influenţa vizitatorul către conversie.

Vezi servicii
Facebook
04

Facebook

Urmărim audienţa țintă și te promovăm acolo unde poate clienții, colaboratorii şi angajaţii tăi își petrec 90% din timpul online. Ştim cum publicitatea oferită de Facebook poate oferi avantaje complementare altor canale de promovare online. Concepem campanii strategice, segmentăm audienţa, afişăm mesajul în formate gândite, influenţăm opiniile, grăbim deciziile.

Vezi servicii
Email marketing
05

Email marketing

Ca să ai succes trebuie să comunici constant. Email marketing-ul reprezintă o metodă de promovare online cu vizibilitate constantă la clienţii tăi existenţi sau liste de prospecţi. Serviciul nostru de email marketing are scopul de a informa clienţii despre noutățile pe care le aduce business-ul tău sau de a reaminti beneficiile, de a apela la serviciile şi produsele tale.

Vezi servicii