Promovare online

Fiecare strategie de promovare online începe de la audienţă, vizibilitate şi îndemn spre acţiune, bine gândite pentru rezultatul urmărit de website-ul şi business-ul tău: conversia vizitatorilor în clienți.

Analizăm publicul ţintă al afacerii şi concurenţei tale, concepem strategii prin marketing online de performanţă, avem idei şi folosim canalele / uneltele digitale necesare. Pentru o promovare online de succes apelăm la crearea de conţinut de calitate, vizibilitate prin optimizare SEO, promovare Google Ads, campanii Facebook, etc. Urmărim întodeauna să maximizăm conversia vizitatorilor atrași pe website în clienţi, iar pentru aceasta îmbinăm tehnologia cu psihologia vânzărilor şi marketingul digital de performanţă.

Optimizare site (SEO)
01

Optimizare site (SEO)

SEO (Search Engine Optimization) sau optimizarea unui site pentru motoarele de căutare poate reprezenta instrumentul de promovare online ce poate asigura peste 90% din vizitatorii website-ului tău şi o rată de conversie a vizitatorului în client mult mai ridicată decât celelalte acţiuni de marketing online (e-mail marketing, bannere publicitare, ads, etc).

Vezi servicii
Promovare Google Ads
02

Promovare Google Ads

Vrei trafic relevant, vânzări / reacţii imediate de pe site-ul tău? Putem face asta prin campaniile de promovare Google Ads. Promovarea Google Ads (AdWords) este una dintre cele mai eficiente metode de promovare online care conduce la reacţii rapide şi conversii.

Vezi servicii
Promovare Facebook
03

Promovare Facebook

Urmărim audienţa ta țintă și te promovăm acolo unde clienții, colaboratorii şi angajaţii tăi își petrec 90% din timpul online. Ştim cum publicitatea oferită de Facebook îți poate oferi avantaje complementare altor canale de promovare online. Concepem campanii strategice, segmentăm audienţa, afişăm mesajul în formate gândite, influenţăm opiniile, grăbim deciziile.

Vezi servicii
Email marketing
04

Email marketing

Ca să ai succes trebuie să comunici constant. Email marketing-ul reprezintă o metodă de promovare online cu vizibilitate constantă la clienţii tăi existenţi sau liste de prospecţi. Serviciul nostru de email marketing are scopul de a informa clienţii despre noutățile pe care le aduce business-ul tău sau de a reaminti beneficiile, de a apela la serviciile şi produsele tale.

Vezi servicii
Content marketing
05

Content marketing

Să creezi un conţinut convingător pe website nu este uşor, dar este extrem de necesar pentru o promovare online cu reacţii. Noi suntem aici ca să îţi uşurăm drumul către succes. Tu continui să îţi oferi produsele sau serviciile la un nivel înalt de calitate, iar noi ne asigurăm că acestea vor fi remarcate printr-un conţinut bine scris, care va influenţa vizitatorul.

Vezi servicii