Agen■ia web LiveCOM

Home » Promovare online » Email marketing

Email marketing

Concepem ┼či trimitem email-uri care sunt citite

Email marketing

Email marketing-ul reprezint─â o metod─â de promovare online cu vizibilitate constant─â la clien┼úii t─âi existen┼úi sau liste de prospec┼úi. Serviciul de email marketing are scopul de a informa clien┼úii despre nout─âtile pe care le aduce firma ta sau de a reaminti beneficiile de a apela la serviciile ┼či produsele tale.

Promovarea prin email marketing atrage atenţia clientului prin mesajul personalizat, modul de adresare direct sau subtil care "reaprinde" interesul clienţilor cu privire la ceea ce oferi sau readuce în atenţia lor brand-ul tău.

├Än business-uri, ca s─â ai succes, trebuie s─â comunici constant cu clien┼úii t─âi. Email marketing-ul este o metod─â eficient─â de a testa ┼či men╚Ťine publicul ┼úint─â c─âtre brand-ul t─âu.
Am fondat serviciul de email marketing pe principiul că succesul unui email are nevoie de mai mult decat tehnologie. De aceea, strategiile noastre de marketing online se află în centrul comunicării prin email:

  • concepem email design personalizat, cod─âm compatibil HTML cu Outlook, Yahoo, Gmail, etc;
  • prelucr─âm mesajul t─âu astfel ├«nc├ót s─â fie atractiv, ├«ncep├ónd de la Subject, vezi Content Marketing / Copywriting;
  • folosim sisteme de trimitere cu IP-uri ├«nregistrate: trimitem email-uri care ajung garantat ├«n INBOX, nu ├«n SPAM/JUNK;
  • furnizam rapoarte specializate cu date importante despre eficien┼úa campaniei tale;


Serviciul de email marketing oferit de LiveCOM presupune furnizarea bazei de date de la client. Nu de┼úinem baze de date proprii ┼či nu trimitem c─âtre baze de date "achizi┼úionate".

Ca s─â ai succes trebuie s─â comunici constant

Brand-ul t─âu are o strategie de promovare prin email marketing?

ofert─â / estimare