LiveCOM

Home » Promovare online » SEO - Optimizare SEO

SEO - Optimizare SEO

Specialiştii noştri în SEO ştiu cum

SEO - Optimizare SEO

Există numeroase modalităţi de promovare online, dar SEO pentru motoarele de căutare reprezintă instrumentul de promovare online ce asigură peste 90% din vizitatorii unui site şi o rată de fidelizare a vizitatorului mult mai ridicată decât celelalte acţiuni de marketing online (e-mail marketing, bannere publicitare, schimb de link-uri, etc).

Optimizarea SEO sau referenţiere naturală (organică) înseamnă listarea site-ului firmei tale pe primele pagini în motoarele de căutare după cuvinte cheie relevante pentru domeniul tău de activitate, produsele sau serviciile tale.

SEO sau listarea organică (naturală) în motoarele de căutare este o tehnică ce a devenit o parte integrală din stategia de promovare online a unui website care trebuie să fie găsit de cei care caută anumite servicii sau produse. Optimizarea SEO este o tehnică bazată pe abilitatea motoarelor de căutare de a înţelege conţinutul website-ului tău, de a-l indexa şi poziţiona în funcţie de relevanţă.

SEO trebuie să fie permanent îmbunătăţit, pentru a avea un site relevant pentru variatele schimbări de cerinţe de pe piaţă, cu algoritmii mereu schimbători ai motoarelor de căutare, dar şi cu progresul afacerii tale.

primele poziţii SEO în motoarele de căutare

Strategia de optimizare SEO oferită de firma LiveCOM Cluj începe din faza de concepţie a website-ului tău şi se concretizează în procesul de dezvoltare / programare. În cazul site-urilor deja existente, care necesită optimizare, îţi oferim servicii de evaluare SEO şi consultanţă SEO de specialitate cu privire la procedurile de reconstrucţie sau corecţie. SEO are peste 250 de factori dintre care cei mai importanţi nu trebuie niciodată ignoraţi la un site:

  • relevanţă şi optimizare meta tags;
  • analiză SEO şi corecție de cod on site;
  • evaluare logică a uzabilităţii;
  • content şi copywriting SEO - concepţie de conţinut original;
  • optimizare conţinut, imagini din pagini şi design;
  • obţinere de link-uri relevante: SEO off-site;
  • implementare strategii ajutătoare pentru SEO: relevanţă în social media, localizare, autoritate, etc.;
  • implementarea multor alţi factori importanţi în optimizarea SEO;

Cauţi servicii profesionale de optimizare SEO?

Apelează la specialiştii SEO LiveCOM Cluj pentru analize şi evaluări profesionale de optimizare a site-ului tău. Nu ai nimic de pierdut, doar clienţi de câștigat !

ofertă / estimare