Home » Promovare online » SEO - Optimizare SEO

SEO - Optimizare SEO

Specialiştii noştri în SEO ştiu cum

SEO - Optimizare SEO

SEO optimizare pentru motoare de căutare sau Search Engine Optimization (SEO) înseamnă listarea unui website pe primele pagini în motoarele de căutare după cuvinte cheie relevante (referenţiere organică) pentru domeniul tău de activitate, produsele sau serviciile tale.

Există numeroase modalităţi de promovare online, dar SEO în motoarele de căutare reprezintă instrumentul de promovare online ce asigură peste 90% din vizitatorii unui website şi o rată de fidelizare a vizitatorului mult mai ridicată decât celelalte acţiuni de marketing online.

SEO sau listarea organică (naturală) în motoarele de căutare este o tehnică ce a devenit o parte integrală din stategia de promovare online a unui website care trebuie să fie găsit de cei care caută anumite servicii sau produse. Optimizarea SEO este o tehnică bazată pe abilitatea motoarelor de căutare de a înţelege conţinutul website-ului tău, de a-l indexa şi poziţiona în funcţie de relevanţă.

SEO trebuie permanent monitorizat şi îmbunătăţit pentru a avea un website relevant raportat la variatele schimbări de pe piaţă, cu algoritmii mereu schimbători ai motoarelor de căutare, dar şi cu progresul afacerii tale.

prima pagină în motoarele de căutare

Strategia de optimizare SEO oferită de firma LiveCOM începe cu faza de concepţie a website-ului tău şi se concretizează în procesul de dezvoltare / programare. În cazul website-urilor deja existente care necesită optimizare, oferim servicii de evaluare SEO şi consultanţă de specialitate cu privire la procedurile de reconstrucţie sau corecţie. SEO are peste 250 de factori dintre care cei mai importanţi nu trebuie niciodată ignoraţi la un website:

  • relevanţă şi optimizare meta tags;
  • analiză SEO şi corecție de cod on site;
  • evaluare logică a uzabilităţii;
  • content şi copywriting SEO - concepţie de conţinut original;
  • optimizare conţinut, imagini din pagini şi design;
  • obţinere de link-uri relevante: SEO off-site;
  • implementare strategii ajutătoare pentru SEO: relevanţă în social media, localizare, autoritate, etc.;
  • evaluarea şi implementarea multor alţi factori importanţi specifici fiecărui business;

Cauţi servicii de optimizare SEO?

Apelează la specialiştii SEO LiveCOM pentru analize şi evaluări profesionale de optimizare a site-ului tău. Nu ai nimic de pierdut, doar clienţi de câștigat!

ofertă / estimare