Optimizare site (SEO)

SEO (optimizare pentru motoare de căutare)

Optimizare site (SEO)

SEO (Search Engine Optimization) sau optimizarea unui site pentru motoare de căutare înseamnă acţiunile întreprinse pentru listarea unui site pe primele pagini în motoarele de căutare după cuvinte cheie relevante (referenţiere organică) pentru domeniul tău de activitate, produsele sau serviciile tale.

Există numeroase modalităţi de promovare online, dar SEO poate reprezenta instrumentul de promovare online ce asigură peste 90% din vizitatorii website-ului tău şi o rată de fidelizare a vizitatorului mult mai ridicată decât celelalte acţiuni de marketing online.

SEO sau listarea organică (naturală) în motoarele de căutare este o tehnică ce a devenit o parte integrală din stategia de promovare online a unui website care trebuie să fie găsit de cei care caută anumite servicii sau produse. Optimizarea SEO este o tehnică bazată pe abilitatea motoarelor de căutare de a înţelege conţinutul site-ului tău, de a-l indexa şi poziţiona în funcţie de relevanţă.

SEO este permanent monitorizat şi îmbunătăţit pentru a avea un website relevant raportat la variatele schimbări de pe piaţă, cu algoritmii mereu schimbători ai motoarelor de căutare, dar şi corelat cu progresul afacerii şi concurenţei tale.

Servicii optimizare (SEO) pentru site-ul tău

Strategia de optimizare oferită de LiveCOM Cluj începe cu structura site-ului tău şi se concretizează în procesul de dezvoltare / programare. În cazul site-urilor deja existente care necesită optimizare, oferim servicii de evaluare SEO şi consultanţă de specialitate cu privire la procedurile de reconstrucţie sau corecţie. SEO are mulţi factori dintre care cei mai importanţi nu trebuie niciodată ignoraţi:

  • relevanţă de conţinut şi optimizare meta tags;
  • analiză SEO şi corecție de cod on site;
  • evaluare logică a uzabilităţii;
  • content şi copywriting - concepţie şi redactare de conţinut original, relevant cu intenţiile de căutare ale vizitatorului;
  • optimizare conţinut, imagini din pagini şi design;
  • obţinere de link-uri relevante: SEO off-site;
  • implementare strategii ajutătoare pentru SEO: relevanţă în social media, localizare, autoritate, etc.;
  • evaluarea şi implementarea multor alţi factori importanţi specifici fiecărui business;

Cauţi servicii de optimizare a site-ului tău?

Apelează la serviciile SEO oferite de LiveCOM Cluj pentru analiză şi evaluare profesională. Nu ai nimic de pierdut, doar clienţi de câștigat!

ofertă / estimare