Articole şi noutăţi

Noi tendințe în social media de încercat în 2018

Articole și noutăți
social_media_trends

Suntem la numai două luni distanţă de noul an şi trebuie să fim pregătiţi pentru toate noutățile care privesc strategia de marketing social media. Fiecare business trebuie să ţină cont de noile tendinţe în domeniu social media pentru a putea fi cât mai aproape de clienţii săi.

Am pregătit pentru voi câteva tendințe care se vehiculează pe plan internațional în social media de marketing pentru 2018 și care merită încercate.

Citeşte mai mult...

Totul despre Fred (Google Update Martie - August 2017)

Articole și noutăți
fred_algorithm

Google este într-o continuă îmbunătăţire şi caută să ofere în rezultate căutărilor numai acele site-uri care au un conţinut de calitate. Pentru asta, Google se bazează pe o serie de algoritmi de căutare care să discearnă care sunt acele site-uri care merită să ajungă în topul rezultatelor căutărilor în acord cu clasarea/pozițioarea de până acum.

Fred este un astfel de algoritm de actualizare care a făcut ravagii sau a ajutat unele site-uri să fie mai bine clasate. Marea majoritate a site-urilor afectate de Fred update au fost cele care aveau un volum mare de reclame şi care păreau a fi create strict pentru generare de venit, în detrimetul rezolvării problemelor vizitatorilor. Mai exact, dacă un site dispune de content de slabă calitate, este suprasaturat de reclame şi are o valoare redusă a beneficiilor pentru vizitator, acesta este luat în vizor de Google Fred algoritm. Ca rezultat, un astfel de site ajunge să aibă o cădere bruscă a poziţionării în căutări.

Citeşte mai mult...

Google mobile-first index update și avantajele lui pentru site-ul tău

Articole și noutăți
google_mobile_first_index

Google mobile-first index sau indexarea prioritară pentru mobil reprezintă generarea și listarea rezultatelor căutării exclusiv în funcție de versiunea mobilă a site-ului (un update Google care este în lucru). La momentul actual Google urmărește versiunea desktop, precum și versiunea mobile a unui site.

Această mișcare îndrăzneață vine ca urmare a faptului că cele mai multe căutări Google se petrec pe mobil. Şi pentru că cei de la Google vor ca această experiență să fie una cât se poate de bună, nu vor pune pe piaţă update-ul decât atunci când acesta va fi complet pregătit și nu va genera erori.

Citeşte mai mult...

Creşterea reach-ului prin alegerea subiectelor de pe blog

Articole și noutăți

cresterea reachului

Simpla publicare a unui articol nu va genera un reach mare pentru un blog. Va trebui să construieşti constant o audienţă pentru conţinutul pe care îl produci, formată din cititori cărora le-ai oferit motive să revină printre paginile site-ului pe care îl ai, ori de câte ori au ocazia.

De aceea, este nevoie să publici cel mai bun conţinut pe care îl poţi crea. Totuşi, pentru că nu putem alege tot timpul cele mai fierbinţi subiecte pe care să le dezbatem, una dintre metodele des folosite de către bloggeri, atunci când nu ştiu despre ce să scrie, sunt articolele în care răspund întrebărilor cititorilor. Atenţie, însă, pentru că această metodă nu poate fi folosită tot timpul şi, la un moment dat, va trebui să oferi publicului tău subiecte cu adevărat interesante.

Citeşte mai mult...

Micro momentele în strategia de marketing online

Articole și noutăți

micro momente1

Mulţumită răspândirii dispozitivelor mobile, utilizatorii din întreaga lume aşteaptă ca brandurile să vină cu rezolvări relevante, adresate nevoilor lor din momentul căutării. Acestea sunt micro-momentele.

Google a dezvoltat o nouă abordare, ce capătă un contur din ce în ce mai mare în întreaga lume. Conform acestora, un micro-moment este o perioada scurtă de timp, în care utilizatorul se îndreaptă spre un dispozitiv conectat la internet pentru a găsi o rezolvare, fie ea pentru o problemă de cunoaştere a informaţiilor, pentru a căuta un anumit produs pe care să îl cumpere sau pentru a face o anumită acţiune.

Citeşte mai mult...

Google rămâne motorul de căutare dominant din România

Articole și noutăți
google

Aşa cum era de aşteptat, tendinţele SEO din România se învârt în jurul celui mai mare motor de căutare, Google. Totuşi, deşi pare că „toate-s vechi şi noi sunt toate”, lumea virtuală se îndreaptă spre o eră a accesibilităţii şi a integrării tehnologiei în toate domeniile vieţii de zi cu zi, anul acesta fiind o dovadă incontestabilă a acestui lucru, pia economică online înregistrând tendinţe de creştere atât din punctul de vedere al finanţelor, cât şi al tehnicilor folosite, deci a profesionalismului. Acesta este motivul pentru care nu trebuie să te mire dacă vei observa o creştere a căutărilor vocale, de exemplu, pe motoarele de căutare, sau chiar o dezvoltare a unor aplicaţii din ce în ce mai practice şi mai uşor de integrat în viaţa de zi cu zi.

Citeşte mai mult...

Link-urile un factor major în optimizarea SEO

Articole și noutăți

Link-urile un factor major în optimizarea SEO

Îţi doreşti cât mai multe link-uri către site-ul tău ? Cauţi să obţii cât mai multe link-uri de calitate să te ajute în optimizarea SEO ? Textul ancoră este cel care determină șansa de succes a campaniei tale de SEO linkuri, sau eşecul...

Folosit corect textul din linkuri, te va ajuta să domini SERP (pagina de rezultate a motorului de căutare).
Folosit incorect, va reprezenta declinul traficului din căutările organice.
Acest ghid practic al textului ancoră te va învăța tot ce trebuie să știi.
Citeşte sfaturile noastre și nu va fi nevoie să îți faci griji de dispariția traficului tău.

Citeşte mai mult...

Web design 2017: tendințe actuale şi viitoare

Articole și noutăți

Web design 2017: tendințe actuale şi viitoare

Tendințele sunt bine cunoscutele schimbări care au loc în toate domeniile creative, iar web design-ul nu este diferit. Născute datorită experimentării și inovării, tendințele sunt factori care conduc la schimbare, care (în cea mai mare parte) împinge o industrie înainte, pentru mai bine.

Web-ul este un mediu unic, care este în continuă schimbare și evoluție. Cu această idee în minte, vom prezenta în continuare ceea ce noi credem sunt câteva importante tendințe care vor fi folosite în viitor.

Citeşte mai mult...

Crearea structurii pentru un site optimizat

Articole și noutăți
Crearea structurii pentru un website optimizat SEO

Cu cât este mai optimă structura unui site, poate crește șansa de a avea o poziție (rank) înaltă în motoarele de căutare! Fiecare site are o "structură". S-ar putea să fie o structură riguroasă și raționalizată sau poate fi un amestec dezorganizat de pagini. În cazul în care eşti atent cu structura site-ului, vei putea avea un site care va atinge excelența în motoarele de căutare.

Acest articol cuprinde unele dintre cele mai bune sfaturi cu privire la crearea unei structuri optimizate pentru un site.

Citeşte mai mult...
Pagina 14 din 14