Articole şi noutăţi

Actualizare Google – Recenziile de produse active în rezultatele căutării

Articole și noutăți
recenzii-active-in-rezultatele-cautarilor-google

La începutul lunii, Google a lansat o actualizare a algoritmului de căutare a recenziilor produselor, concepută pentru clasificarea conținutului bine cercetat și aprofundat.

Aceasta nu este o actualizare de bază a algoritmului care afectează toate rezultatele căutării. Această actualizare vizează în mod special recenziile produselor.

Citeşte mai mult...

Facebook Analytics se va închide pe 30 iunie

Articole și noutăți
facebook-analytics-se-inchide

Facebook Analytics se va închide la data de 30 iunie 2021. Astfel, specialiștii în marketing au mai puțin de trei luni în care să găsească alternative și să se adapteze la schimbări.

Faptul că după această dată Facebook Analytics nu va mai fi accesibil, împinge specialiștii să găsească alte soluții și să își exporte datele.

Citeşte mai mult...

5 greșeli în pagina de contact care pot afecta conversiile

Articole și noutăți
greseli_pagina_contact

Pagina de contact a unui website este probabil a doua dintre cele mai vizualizate pagini după home page și o parte integrantă a conversiilor. Așadar, este important să fie verificată în detaliu pentru a nu exista greșeli care să afecteze rezultatele dorite.

Citeşte mai mult...

11 sfaturi pentru optimizarea imaginilor

Articole și noutăți
coptimizare-imagini-website

Conținutul vizual trebuie optimizat pentru clienți și motoarele de căutare. Aplicând tehnici pentru imagini, șansele de maximizare a vitezei paginilor și de apariție în rezultatele căutărilor sunt mai mari. Aceste tehnici trebuie să facă parte din cunoștințe necesare oricărui specialist de marketing, content editor, copywriter, administrator de website sau magazin online, etc.

Citeşte mai mult...

Cuvintele cheie ale canalului YouTube

Articole și noutăți
cuvinte-cheie-canal-youtube

YouTube este al doilea cel mai mare motor de căutare utilizat, care înregistrează peste 2 miliarde de utilizatori activi lunar. Prin urmare, pentru orice afacere, indiferent de domeniul în care activează, apelarea la marketingul video este o modalitate excelentă prin care poate ajunge facil la publicul țintă.

Citeşte mai mult...

Ce este Bounce Rate (rata de respingere) şi cum o interpretăm corect

Articole și noutăți
bounce-rate

Bounce rate (rata de respingere) reprezintă procentul de vizitatori care nu efectuează nici o alta acțiune după accesarea unei pagini web, cum ar fi click pe o altă pagină a website-ului, înregistrarea unui comentariu sau adăugarea unui articol în coșul de cumpărături.

Citeşte mai mult...

8 predicții de marketing online pentru 2021

Articole și noutăți
marketing-online-2021

În 2020, comerţul şi industria au fost nevoite să gestioneze mai multe tipuri de crize, de la blocajul generat de pandemie (o situație nouă și imprevizibilă), la problemele economice, factori ce au dus la scăderi ale vânzărilor pentru unii, dar și creșterea unor oportunități / canale de vânzare, precum online-ul pentru alţii.

Citeşte mai mult...

SEO Copywriting - sfaturi concrete pentru conținut mai bun și clasare superioară

Articole și noutăți
seo-copywriting

SEO Copywriting este procesul de creare a conținutului online care poate conduce la o poziție înaltă în rezultatele Google, generează trafic de calitate, încurajează cititorii să interacționeze și îi convinge să acționeze.

Citeşte mai mult...

Conținut ”mereu verde” (Evergreen Content) - conținutul cu interes pe termen lung

Articole și noutăți
continut-mereu-verde

Conținutul care atrage interes constant, metaforic denumit și conținutul “mereu verde” (Evergreen Content), asigură constant un trafic valoros pe website.

Importanța conținutului este de necontestat în strategia SEO, acesta fiind confirmat ca fiind unul dintre cei mai esențiali 3 factori de clasare în rezultatele Google, alături de backlink-uri și algoritmul RankBrain.

Citeşte mai mult...

12 moduri gratuite de a crește abonaţii YouTube

Articole și noutăți
abonati-youtube

YouTube este considerat al doilea cel mai popular motor de căutare la nivel mondial și înregistrează, conform statisticilor, peste un miliard de ore de videoclipuri urmărite în fiecare zi.

Platforma online se bucură de un public mare care interacționează constant în cadrul acesteia, iar numărul de utilizatori crește constant. Din acest motiv, YouTube ar trebui să fie o parte crucială din strategia de marketing a unei afaceri care își dorește, de asemenea, să crească.

Citeşte mai mult...
Pagina 5 din 13