Articole şi noutăţi

Creşterea reach-ului prin alegerea subiectelor de pe blog

Articole și noutăți

cresterea reachului

Simpla publicare a unui articol nu va genera un reach mare pentru un blog. Va trebui să construieşti constant o audienţă pentru conţinutul pe care îl produci, formată din cititori cărora le-ai oferit motive să revină printre paginile site-ului pe care îl ai, ori de câte ori au ocazia.

De aceea, este nevoie să publici cel mai bun conţinut pe care îl poţi crea. Totuşi, pentru că nu putem alege tot timpul cele mai fierbinţi subiecte pe care să le dezbatem, una dintre metodele des folosite de către bloggeri, atunci când nu ştiu despre ce să scrie, sunt articolele în care răspund întrebărilor cititorilor. Atenţie, însă, pentru că această metodă nu poate fi folosită tot timpul şi, la un moment dat, va trebui să oferi publicului tău subiecte cu adevărat interesante.

Citeşte mai mult...

Micro momentele în strategia de marketing online

Articole și noutăți

micro momente1

Mulţumită răspândirii dispozitivelor mobile, utilizatorii din întreaga lume aşteaptă ca brandurile să vină cu rezolvări relevante, adresate nevoilor lor din momentul căutării. Acestea sunt micro-momentele.

Google a dezvoltat o nouă abordare, ce capătă un contur din ce în ce mai mare în întreaga lume. Conform acestora, un micro-moment este o perioada scurtă de timp, în care utilizatorul se îndreaptă spre un dispozitiv conectat la internet pentru a găsi o rezolvare, fie ea pentru o problemă de cunoaştere a informaţiilor, pentru a căuta un anumit produs pe care să îl cumpere sau pentru a face o anumită acţiune.

Citeşte mai mult...

Google rămâne motorul de căutare dominant din România

Articole și noutăți
google

Aşa cum era de aşteptat, tendinţele SEO din România se învârt în jurul celui mai mare motor de căutare, Google. Totuşi, deşi pare că „toate-s vechi şi noi sunt toate”, lumea virtuală se îndreaptă spre o eră a accesibilităţii şi a integrării tehnologiei în toate domeniile vieţii de zi cu zi, anul acesta fiind o dovadă incontestabilă a acestui lucru, pia economică online înregistrând tendinţe de creştere atât din punctul de vedere al finanţelor, cât şi al tehnicilor folosite, deci a profesionalismului. Acesta este motivul pentru care nu trebuie să te mire dacă vei observa o creştere a căutărilor vocale, de exemplu, pe motoarele de căutare, sau chiar o dezvoltare a unor aplicaţii din ce în ce mai practice şi mai uşor de integrat în viaţa de zi cu zi.

Citeşte mai mult...

Link-urile un factor major în optimizarea SEO

Articole și noutăți

Link-urile un factor major în optimizarea SEO

Îţi doreşti cât mai multe link-uri către site-ul tău ? Cauţi să obţii cât mai multe link-uri de calitate să te ajute în optimizarea SEO ? Textul ancoră este cel care determină șansa de succes a campaniei tale de SEO linkuri, sau eşecul...

Folosit corect textul din linkuri, te va ajuta să domini SERP (pagina de rezultate a motorului de căutare).
Folosit incorect, va reprezenta declinul traficului din căutările organice.
Acest ghid practic al textului ancoră te va învăța tot ce trebuie să știi.
Citeşte sfaturile noastre și nu va fi nevoie să îți faci griji de dispariția traficului tău.

Citeşte mai mult...

Web design 2017: tendințe actuale şi viitoare

Articole și noutăți

Web design 2017: tendințe actuale şi viitoare

Tendințele sunt bine cunoscutele schimbări care au loc în toate domeniile creative, iar web design-ul nu este diferit. Născute datorită experimentării și inovării, tendințele sunt factori care conduc la schimbare, care (în cea mai mare parte) împinge o industrie înainte, pentru mai bine.

Web-ul este un mediu unic, care este în continuă schimbare și evoluție. Cu această idee în minte, vom prezenta în continuare ceea ce noi credem sunt câteva importante tendințe care vor fi folosite în viitor.

Citeşte mai mult...

Crearea structurii pentru un site

Articole și noutăți
Crearea structurii pentru un website optimizat SEO

Cu cât este mai bună structura unui site, cu atât crește șansa de a avea o poziție (rank) înaltă în motoarele de căutare! Fiecare site are o "structură". S-ar putea să fie o structură riguroasă și raționalizată sau poate fi un amestec dezorganizat de pagini. În cazul în care eşti atent cu structura website-ului, vei putea avea un site care va atinge excelența în motoarele de căutare.

Acest articol cuprinde unele dintre cele mai bune sfaturi cu privire la crearea unei structuri optimizate pentru un site.

Citeşte mai mult...
Pagina 10 din 10